Author Topic: AllMovie disappeared, Allrovi.com appeared!  (Read 26125 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rick.ca

  • Global Moderator
  • *****
  • Posts: 3241
  • "I'm willing to shoot you!"
    • View Profile
Re: AllMovie disappeared, Allrovi.com appeared!
« Reply #60 on: September 09, 2011, 08:35:57 pm »
...which means again a few less brain cells for the co-authors of the current AllRovi script.


Offline Ivek23

  • Global Moderator
  • *****
  • Posts: 1899
    • View Profile
Re: AllMovie disappeared, Allrovi.com appeared!
« Reply #61 on: September 10, 2011, 06:06:24 am »
A perfect illustration in the picture.
Thanks, Rick.
Ivek23
Win 7 32bit, 64bit   PVD v0.9.9.21


Offline Ivek23

  • Global Moderator
  • *****
  • Posts: 1899
    • View Profile
Re: AllMovie disappeared, Allrovi.com appeared!
« Reply #62 on: October 07, 2011, 07:54:16 am »
For all users, which in addition to other sources for movie information is also used
 AllRovi script for the movie information, here are the following The Wayback Machine message:

Posted on October 5, 2011 by internetarchive:
Quote
Wayback Machine Scheduled Outage Friday through Sunday

The Wayback Machine will be offline from Friday evening, October 7, through Sunday, October 9, 2011.  We expect the Wayback to be back in service by Monday morning (PST), October 10, 2011.

More information is here.
Ivek23
Win 7 32bit, 64bit   PVD v0.9.9.21


Offline Ivek23

  • Global Moderator
  • *****
  • Posts: 1899
    • View Profile
Re: AllMovie disappeared, Allrovi.com appeared!
« Reply #63 on: October 13, 2011, 12:53:40 pm »
I'm sorry.
I accidentally delete this message:

«Reply # 63 on: 10 October 2011, 19:33:59»

For all users, which in addition to other sources for movie information is also used
 AllRovi script for the movie information

The Wayback Machine again functioning normally.
Ivek23
Win 7 32bit, 64bit   PVD v0.9.9.21


Offline Ivek23

  • Global Moderator
  • *****
  • Posts: 1899
    • View Profile
Re: AllMovie disappeared, Allrovi.com appeared!
« Reply #64 on: October 13, 2011, 12:54:01 pm »
New news about AllRovi.
or this All topics for AllRovi.

Now it is only this notice:

Quote

This community is no longer active.

Please visit www.allrovi.com/feedback for support
or view the archived content.


All topics for AllRovi are now in the archive format (click to view the archived content).
Ivek23
Win 7 32bit, 64bit   PVD v0.9.9.21


Offline Ivek23

  • Global Moderator
  • *****
  • Posts: 1899
    • View Profile
Re: AllMovie disappeared, Allrovi.com appeared!
« Reply #65 on: February 16, 2012, 06:01:14 pm »
In the case of a corporation AllRovi is now a small new feature (I do not know how long ago it works), I've noticed myself until today:

When the movie or people want to access the old URL to a Web page, for example this url
http://www.allmovie.com/work/10-things-i-hate-about-you-177526
http://www.allmovie.com/work/100-girls-249188

http://www.allmovie.com/artist/chevy-chase-12488

allrovi url
http://www.allrovi.com/movies/movie/10-things-i-hate-about-you-v177526
the same page as for the above mentioned url,

is now opened slightly different web page, as an example, the web page opens with these URLs:

http://www.allrovi.com/movies/movie/100-girls-v249188

http://www.allrovi.com/name/chevy-chase-p+12488

In new AllMovie web pages, I noticed a little less information than in AllRovi
web pages. In the future we will see if anything changes in this regard.


Ivek23
Win 7 32bit, 64bit   PVD v0.9.9.21


Offline rick.ca

  • Global Moderator
  • *****
  • Posts: 3241
  • "I'm willing to shoot you!"
    • View Profile
Re: AllMovie disappeared, Allrovi.com appeared!
« Reply #66 on: February 16, 2012, 09:27:42 pm »
Great. We now have three (including allmovie at web.archive.com) sites with the same information. ::)

I tested a sample of my AllRovi URL's and they all still go to AllRovi. So hopefully 10 Things I Hate About You being redirected to this new site is just an exception. :-\

Offline Ivek23

  • Global Moderator
  • *****
  • Posts: 1899
    • View Profile
Re: AllMovie disappeared, Allrovi.com appeared!
« Reply #67 on: February 17, 2012, 09:57:14 am »
Great. We now have three (including allmovie at web.archive.com) sites with the same information )
Correction:
not web.archive.com but web.archive.org
Ivek23
Win 7 32bit, 64bit   PVD v0.9.9.21


Offline rick.ca

  • Global Moderator
  • *****
  • Posts: 3241
  • "I'm willing to shoot you!"
    • View Profile
Re: AllMovie disappeared, Allrovi.com appeared!
« Reply #68 on: February 17, 2012, 08:07:20 pm »
Quote
not web.archive.com but web.archive.org

Right. I notice many of those links are being redirected to the new site. I wonder if they all will in time. That will make it more difficult to access the old version in the archive. :(

Offline Ivek23

  • Global Moderator
  • *****
  • Posts: 1899
    • View Profile
Ivek23
Win 7 32bit, 64bit   PVD v0.9.9.21


Offline rick.ca

  • Global Moderator
  • *****
  • Posts: 3241
  • "I'm willing to shoot you!"
    • View Profile
Re: AllMovie disappeared, Allrovi.com appeared!
« Reply #70 on: February 17, 2012, 09:00:21 pm »
I don't think so.

http://web.archive.org/web/http://www.allmovie.com/work/greys-anatomy-tv-series-323967

used to show the archive of the old Allmovie page for Grey's Anatomy. It's now redirected to the new site. Although the Wayback site explains how to view older versions, this doesn't seem to work.

Offline Ivek23

  • Global Moderator
  • *****
  • Posts: 1899
    • View Profile
Re: AllMovie disappeared, Allrovi.com appeared!
« Reply #71 on: February 18, 2012, 07:09:25 am »
I don't think so.

http://web.archive.org/web/http://www.allmovie.com/work/greys-anatomy-tv-series-323967

used to show the archive of the old Allmovie page for Grey's Anatomy. It's now redirected to the new site. Although the Wayback site explains how to view older versions, this doesn't seem to work.

I have a feeling that will happen the same way than before with Google Search.
Ivek23
Win 7 32bit, 64bit   PVD v0.9.9.21


Offline Ivek23

  • Global Moderator
  • *****
  • Posts: 1899
    • View Profile
Re: AllMovie disappeared, Allrovi.com appeared!
« Reply #72 on: February 18, 2012, 01:26:43 pm »
Maybe this will help in future:
http://liveweb.archive.org/http://www.allrovi.com/search/?r=allmovie
http://liveweb.archive.org/http://www.allmovie.com/search/

or maybe like this url - ()between the bracket, as this is written():
()http://wayback.archive.org/web/*/http://www.allmovie.com/work/*()
Ivek23
Win 7 32bit, 64bit   PVD v0.9.9.21


Offline Ivek23

  • Global Moderator
  • *****
  • Posts: 1899
    • View Profile
Re: AllMovie disappeared, Allrovi.com appeared!
« Reply #73 on: September 23, 2012, 02:57:18 pm »
On AllRovi movie web sites has been a change (or cancellation) to the Releases page [no more data on the old DVD editions(releases) of the movies]. DVD Releases Url opens basic movie web page. How it works AllRovi movie script given the changes that I do not know. Currently I can not verify and test the script.
Ivek23
Win 7 32bit, 64bit   PVD v0.9.9.21


Offline rick.ca

  • Global Moderator
  • *****
  • Posts: 3241
  • "I'm willing to shoot you!"
    • View Profile
Re: AllMovie disappeared, Allrovi.com appeared!
« Reply #74 on: September 24, 2012, 02:28:09 am »
Quote
How it works AllRovi movie script given the changes that I do not know.

I was saving just the link to the tab, which is of course now useless. So I deleted the data and removed that section of the script. For those saving the detail, I'm not sure what it does, but probably nothing (i.e., I don't think it will effectively delete any existing data). So we may as well leave the script as is for a time, in case the data returns.

Offline Ivek23

  • Global Moderator
  • *****
  • Posts: 1899
    • View Profile
Re: AllMovie disappeared, Allrovi.com appeared!
« Reply #75 on: September 24, 2012, 06:43:40 am »
So we may as well leave the script as is for a time, in case the data returns.

Someday they may return data, we will see, maybe we will in the future again experience what a surprise from the AllRovi.com.
Ivek23
Win 7 32bit, 64bit   PVD v0.9.9.21


Offline Ivek23

  • Global Moderator
  • *****
  • Posts: 1899
    • View Profile
Re: AllMovie disappeared, Allrovi.com appeared!
« Reply #76 on: September 24, 2012, 03:26:13 pm »
Quote
Quote
How it works AllRovi movie script given the changes that I do not know.

I was saving just the link to the tab, which is of course now useless. So I deleted the data and removed that section of the script. For those saving the detail, I'm not sure what it does, but probably nothing (i.e., I don't think it will effectively delete any existing data). So we may as well leave the script as is for a time, in case the data returns.
So we may as well leave the script as is for a time, in case the data returns

Someday they may return data, we will see, maybe we will in the future again experience what a surprise from the AllRovi.com.

Apparently, it was a temporary error with the AllRovi.com. The error is corrected, Releases page is already back and working normally.
Ivek23
Win 7 32bit, 64bit   PVD v0.9.9.21


Offline rick.ca

  • Global Moderator
  • *****
  • Posts: 3241
  • "I'm willing to shoot you!"
    • View Profile
Re: AllMovie disappeared, Allrovi.com appeared!
« Reply #77 on: September 28, 2012, 10:54:36 pm »
So we may as well leave the script as is for a time, in case the data returns.

I love it when being lazy turns out to be the right answer. ;)

Offline Ivek23

  • Global Moderator
  • *****
  • Posts: 1899
    • View Profile
Re: AllMovie disappeared, Allrovi.com appeared!
« Reply #78 on: January 16, 2013, 04:28:25 pm »
The Wayback Machine changed the url in the source code. I still find old AllMovie saved(cached) pages, but now with them you can not download more info data. If little change url address, the URL redirects to the new AllMovie page url address.

BTW:
I attach the script if you can anyone help to script work again.
I am already looking for solutions, but so far no solution.


After The Sunset

http://web.archive.org/web/20100201075229/http://allmovie.com/work/after-the-sunset-294201

[attachment deleted by admin]
Ivek23
Win 7 32bit, 64bit   PVD v0.9.9.21


Offline Ivek23

  • Global Moderator
  • *****
  • Posts: 1899
    • View Profile
Re: AllMovie disappeared, Allrovi.com appeared!
« Reply #79 on: January 17, 2013, 11:11:42 am »
Here is solution:

Code: [Select]
//Get URL
 EndPos := Pos('">Overview</a>', HTML);
 if EndPos > 0 then begin
  curPos := PrevPos('<a href="', HTML, EndPos);
  AddFieldValue(mfURL, 'http://web.archive.org'+Copy(HTML, curPos + 9, EndPos - curPos - 9));
 end else
  AddFieldValue(mfURL, MovieURL);
 
 //Get URL
 EndPos := Pos('">Overview</a>', HTML);
 if EndPos > 0 then begin
  curPos := PrevPos('<a href="', HTML, EndPos);
    AddFieldValue(mfURL, 'http://web.archive.org'+Copy(HTML, curPos + 9, EndPos - curPos - 9));
 end else

 //AddFieldValue(mfURL, MovieURL); // Changed to:
 AddCustomFieldValueByName('Urlw', '<link url="' + MovieURL + '">' + MovieURL + '</link>');
 AddCustomFieldValueByName('Urlw1', '<link url="' + MovieURL + '">' + MovieURL + '</link>');
   
 //Get Review URL
 if GET_REVIEW then begin
  EndPos := Pos('">Review</a>', HTML);
  if EndPos > 0 then begin
   curPos := PrevPos('<a href="', HTML, EndPos);
   ExtraLinks[smReview] := 'http://web.archive.org'+Copy(HTML, curPos + 9, EndPos - curPos - 9);
  end; 
 end;
 
 //Get Cast URL
 EndPos := Pos('">Cast</a>', HTML);
 if EndPos > 0 then begin
  curPos := PrevPos('<a href="', HTML, EndPos);
  ExtraLinks[smCast] := 'http://web.archive.org'+Copy(HTML, curPos + 9, EndPos - curPos - 9);
 end;
 
 //Get Credits URL
 if GET_CREDITS then begin
  EndPos := Pos('">Production Credits</a>', HTML);
  if EndPos > 0 then begin
   curPos := PrevPos('<a href="', HTML, EndPos);
   ExtraLinks[smCredits] := 'http://web.archive.org'+Copy(HTML, curPos + 9, EndPos - curPos - 9);
  end;
 end;

 
 //Title
 curPos := Pos('<span class="title">', HTML) + Length('<span class="title">');
 EndPos := PosFrom('</span>', HTML, curPos);
 
 AddCustomFieldValueByName('Titlew', Copy(HTML, curPos, EndPos - curPos));
 
 
 //Poster
 curPos := PosFrom('<tr><td valign="top"><img src="', HTML, EndPos);
 if curPos > 0 then begin
  curPos := curPos + Length('<tr><td valign="top"><img src="');
  EndPos := PosFrom('"', HTML, curPos);
 
  ExtraLinks[smPoster] := 'http://web.archive.org'+Copy(HTML, curPos, EndPos - curPos);
  if Pos('noimage', ExtraLinks[smPoster]) > 0 then
   ExtraLinks[smPoster] := '';
 end;

I attach the script, which is now corrected.

[attachment deleted by admin]
Ivek23
Win 7 32bit, 64bit   PVD v0.9.9.21