Author Topic: I can't add a new movie...  (Read 1138 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Rickylef

  • Member
  • *
  • Posts: 11
    • View Profile
I can't add a new movie...
« on: May 10, 2015, 04:16:56 pm »
Hi everyone

I've changed my computer (the other one become older...) and I downloaded the last version of PVD. I entered my recorded folder of my datas, so I've got the same database I had on my last computer. That's right! But I can't enter a new movie in it. When I write a new title, this one disappear and I can't find it anymore... Do you have an idea what's happen with it? Thank you for your answer(s).

Have a great day...

Ricky  :-* :-*

mgpw4me

  • Guest
Re: I can't add a new movie...
« Reply #1 on: May 11, 2015, 02:49:03 am »
Look at the bottom left of the PVD screen to ensure the (# of movies) = (the # visible).  If there aren't the same, check your filter settings.  It should be easy to fix (with a single click) if that's the situation.




Offline Rickylef

  • Member
  • *
  • Posts: 11
    • View Profile
Re: I can't add a new movie...
« Reply #2 on: May 11, 2015, 12:19:18 pm »
Hi

these are the same...

Thank you for your answer...

I'll try to see what's happen when I enter a new movie...
 
-------------------------------------------------------------

When I wrote title the numbers change but when I entered it they returned to the last numbers... And I can't load any information, in movie page or actor page... :-[ :-[
« Last Edit: May 11, 2015, 12:45:38 pm by Rickylef »