Author Topic: Field "val" not found  (Read 1402 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline babos

  • Member
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Field "val" not found
« on: May 27, 2015, 05:53:35 am »
Hi,
after succesfully using PVD 1.0.2.7 on Win7 SP1 for several weeks, I get now a popup stating Field "val" not found whenever launching PVD, and my database seems empty.

Unfortunately, I cannot restore any of the previous database backups, same message will appear.

Any ideas to solve this ?

Thanks for your help,
-chris

Offline Ivek23

  • Global Moderator
  • *****
  • Posts: 1899
    • View Profile
Re: Field "val" not found
« Reply #1 on: May 27, 2015, 11:53:43 am »
Hi,
after succesfully using PVD 1.0.2.7 on Win7 SP1 for several weeks, I get now a popup stating Field "val" not found whenever launching PVD, and my database seems empty.

Unfortunately, I cannot restore any of the previous database backups, same message will appear.

Any ideas to solve this ?

Thanks for your help,
-chris

Welcome to the forum, babos.

Read this Database won't open topic, especially my reply
( Re: Database won't open « Reply #1 on: 12 October 2014, 20:10:45 »), maybe it will help you solve your problem.
« Last Edit: May 27, 2015, 09:17:35 pm by Ivek23 »
Ivek23
Win 7 32bit, 64bit   PVD v0.9.9.21


Offline babos

  • Member
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Re: Field "val" not found
« Reply #2 on: May 27, 2015, 07:08:36 pm »
Hi Ivek,

well done, it did the trick like a charm !

Cheers,
-chris

 

anything