Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Nautilus2067

Pages: 1 2 3 [4]
61
Development / Re: How to change "viewed" flag by script
« on: May 14, 2013, 05:10:03 pm »
Why -1 instead of 1? Do you know that? I can set the "viewdate" successfully, but not the "viewed" flag. hmmm...

62
Development / Re: How to change "viewed" flag by script
« on: May 14, 2013, 05:03:08 pm »
Nope, doesn't seem to work.

63
Development / How to change "viewed" flag by script
« on: May 14, 2013, 04:00:37 pm »
Hi there,

I have just finished my draft version of an .nfo import script to import locally saved meta data (from MediaPortal). The watch status is stored separately in a small XML file beside every movie. I have succeded to read that file but using the AddFieldValueXML( ) function on the field "viewed" does not change the viewed flag.

Is it possible to change that field via script? If yes, how can it be done? I tried "true" and "false" as well as "0" and "1". Nothing worked.

Thanks for your help.

Oliver

64
Scripts and Templates / Re: automatic MovieImport with .nfo-File
« on: May 14, 2013, 01:55:00 am »
I am writing an .nfo script at the moment. So if you are a little patient....

65
Support / Re: Cannot view pictures when using DB stored on server
« on: August 07, 2012, 10:13:06 am »
Nostra, can you give a statement on this topic?

Oliver

66
Support / Re: No info showing
« on: June 07, 2012, 08:41:49 pm »
I use the beta 1.0.2.3 and copy the posters from some websites. Tedious work but using the TMDb plugin I got 46! posters in different languages and had to delete 45. Even more work.

67
Support / Re: Silent mode for all plugins does not import pictures
« on: June 07, 2012, 09:02:18 am »
Amazon.com doesn't work either, so that's no surprise.

Amazon works when using it on a single movie, but not in batch mode

Also, you might try TMDb. It can be localized for German (see Options), and it has good posters (including German versions, but the selection for those is probably not good).

I will do that. Thanks

68
Support / Cannot view pictures when using DB stored on server
« on: June 07, 2012, 08:59:41 am »
Hi there,

actually I have stored the PVD DB on the movie server. PVD is installed there as well. I use TeamViewer to access that server. Everything works fine except that I am looking for a possibility to accesss the DB with a PVD installation on a local frontend. So I installed Firebird on the server and changed the path to the movie data so it uses shares instead of absolute paths.

Server:

PVD:D:\Programs\PVD
Movies:\\server\public\movies\
DB:\\server\public\data\PVD\movies.pvd
Pictures:   \\server\public\data\PVD\posters\

 
The first thing that appeared a little strange to me was that you have to use an absolute path when connecting from a client to the server:   

Instead of using \\server\public\data\PVD\movies.pvd one has to link to \\server\E:\Data\PVD\movies.pvd. Once I figured that out, I could access the database. But I cannot see any pictures. If I look at the properties in the client installation (which are of course the same as on the server, because they are stored in the DB) I can see the correct path: \\server\public\data\PVD\posters\. Entering the path in an explorer window I have access to the pictures.

Am I doing anything wrong? I know I could store the pictures in the database, but for various reasons I decided otherwise.

All Computers are running Windows 7 Professional x64.
PVD version 1.0.2.3

Kind Regards,
Oliver

69
Support / Removing of small posters not possible
« on: June 07, 2012, 08:40:06 am »
Hi there,

when uploading posters from Amazon one often cannot see how large they are. After importing them some turn out to be very small. But I cannot delete them, because the button ribbon ist not large enough to display the "red cross" button. The last icon I see is the save button.

As a workaround I copy a large picture from somewhere to the clipboard and then replace the small poster in question with the large picture. After that I delete it.

Regards,
Oliver

70
Support / Re: Silent mode for all plugins does not import pictures
« on: June 07, 2012, 08:31:57 am »
PVD version 1.0.2.3
Movie data plugin: OFDB [DE]
Poster plugin: Amazon.de [DE]

71
Scripts and Templates / Re: Zelluloid.de (Movies)
« on: June 07, 2012, 08:20:44 am »
Hi there,

the current version should be 0.1.0.8. Thank you for that plugin. Well done. It seems to be the only working German plugin at the moment. At least I have found no other than OFDB [DE] which is problematic. Are there other German import plugins I have missed?

Regards,
Oliver

72
Support / IMDB [DE] instead of IMDB [EN]
« on: June 07, 2012, 08:03:49 am »
Hello!

The IMDB [EN] plugin seems to work very well, but all entries are in english. For kids and wife German would be a lot better. I have noticed, that IMDB searches on www.imdb.com. If you use the same search-string but replace www.imdb.com by www.imdb.de you will get the results in German. Is there a possibility to adapt the plugin or to use some sort of psf script to receive something like IMDB [DE]?

Regards,
Oliver

P.S.: If this post belongs to the support forum, please feel free to move it there.

73
Support / Plugin OFDB [DE] rarely works
« on: June 07, 2012, 07:57:36 am »
Hi there,

the plugin OFDB [EN] often does not work. But it does not show the normal popup "no movies found". One entry is shown, which does not represent a movie, but a link to the news area. If I do an online search for the movie directly on the web page of ofdb the movie is recognized and results are shown. Maybe someone can have a look.

Regards,
Oliver

P.S.: If this post belongs to the support forum, please feel free to move it there.

PVD version 1.0.2.3

74
Support / Silent mode for all plugins does not import pictures
« on: June 07, 2012, 07:53:39 am »
Hi there,

I set the option "silent mode for all plugins" and "download all pictures". I then imported 200 movies. Very few movies have been recognized by the plugin. This is going to be another topic. And I had no pictures downloaded. Absolutely zero.
After that I downloaded the pictures by using the picture download plugin manually for every movie and it worked.

Regards,
Oliver

P.S.: If this post belongs to the support forum, please feel free to move it there.

Pages: 1 2 3 [4]