Author Topic: "No movies found"..... ?  (Read 44620 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline korbenPL

  • User
  • ***
  • Posts: 126
    • View Profile
Re: "No movies found"..... ?
« Reply #60 on: January 05, 2009, 05:06:52 pm »
IMPAwards - I must be the only one interested in this plugin... whats the progress regarding this one?

Offline rick.ca

  • Global Moderator
  • *****
  • Posts: 3241
  • "I'm willing to shoot you!"
    • View Profile
Re: "No movies found"..... ?
« Reply #61 on: January 06, 2009, 01:54:16 am »
IMPAwards works for me. What's the problem?

Offline korbenPL

  • User
  • ***
  • Posts: 126
    • View Profile
Re: "No movies found"..... ?
« Reply #62 on: January 06, 2009, 07:51:04 am »
No movies found....  :-\

Offline rick.ca

  • Global Moderator
  • *****
  • Posts: 3241
  • "I'm willing to shoot you!"
    • View Profile
Re: "No movies found"..... ?
« Reply #63 on: January 06, 2009, 10:15:37 am »
I've been using it all day without problems. Right now, it doesn't work at all—all attempts result in "No movies found" message. That seems to suggest an intermittent problem with the website, but it works normally my browser. I can copy the URL's the PVD log and paste them into my browser—and they go to a valid poster page. ???

Excerpt from log:
01/06/2009 01:20:16 AM: Searching posters for: Sin City
01/06/2009 01:20:16 AM: GET: http://www.google.com/search?q=allintitle:+Sin+City+Poster+site:www.impawards.com&filter=0
01/06/2009 01:20:17 AM: GET: http://www.impawards.com/2005/sin_city_ver2.html
01/06/2009 01:21:56 AM: Searching posters for: Sixth Sense
01/06/2009 01:21:56 AM: GET: http://www.google.com/search?q=allintitle:+Sixth+Sense+Poster+site:www.impawards.com&filter=0
01/06/2009 01:21:57 AM: GET: http://www.impawards.com/1999/sixth_sense_ver1.html
01/06/2009 01:25:22 AM: Searching posters for: Star Trek: Nemesis
01/06/2009 01:25:22 AM: GET: http://www.google.com/search?q=allintitle:+Star+Trek%3A+Nemesis+Poster+site:www.impawards.com&filter=0
01/06/2009 01:25:23 AM: GET: http://www.impawards.com/2002/star_trek_nemesis_ver1.html
« Last Edit: January 06, 2009, 10:30:33 am by rick.ca »

Offline djaida

  • Member
  • *
  • Posts: 6
    • View Profile
Re: "No movies found"..... ?
« Reply #64 on: January 06, 2009, 11:53:19 am »
I was just about to report the "No Movies Found" glitch, when I came across this thread.  Not only did the new plugins fix that, now I am able to download info on first seasons of series! 

A truly magnificent program, as well as the people developing it.  My hat's off to you. 

Offline nostra

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 2852
    • View Profile
    • Personal Video Database
Re: "No movies found"..... ?
« Reply #65 on: January 06, 2009, 01:34:35 pm »
I've been using it all day without problems. Right now, it doesn't work at all—all attempts result in "No movies found" message. That seems to suggest an intermittent problem with the website, but it works normally my browser. I can copy the URL's the PVD log and paste them into my browser—and they go to a valid poster page. ???

Excerpt from log:
01/06/2009 01:20:16 AM: Searching posters for: Sin City
01/06/2009 01:20:16 AM: GET: http://www.google.com/search?q=allintitle:+Sin+City+Poster+site:www.impawards.com&filter=0
01/06/2009 01:20:17 AM: GET: http://www.impawards.com/2005/sin_city_ver2.html
01/06/2009 01:21:56 AM: Searching posters for: Sixth Sense
01/06/2009 01:21:56 AM: GET: http://www.google.com/search?q=allintitle:+Sixth+Sense+Poster+site:www.impawards.com&filter=0
01/06/2009 01:21:57 AM: GET: http://www.impawards.com/1999/sixth_sense_ver1.html
01/06/2009 01:25:22 AM: Searching posters for: Star Trek: Nemesis
01/06/2009 01:25:22 AM: GET: http://www.google.com/search?q=allintitle:+Star+Trek%3A+Nemesis+Poster+site:www.impawards.com&filter=0
01/06/2009 01:25:23 AM: GET: http://www.impawards.com/2002/star_trek_nemesis_ver1.html

Could you also attach your page.html from PVD folder?
Gentlemen, you can’t fight in here! This is the War Room!

Offline rick.ca

  • Global Moderator
  • *****
  • Posts: 3241
  • "I'm willing to shoot you!"
    • View Profile
Re: "No movies found"..... ?
« Reply #66 on: January 06, 2009, 02:29:13 pm »
Quote
Could you also attach your page.html from PVD folder?

There isn't one, which perhaps shouldn't be a surprise. The page referenced in the log is correct, so if it had downloaded that it should have worked. Right?

Offline nostra

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 2852
    • View Profile
    • Personal Video Database
Re: "No movies found"..... ?
« Reply #67 on: January 06, 2009, 03:25:47 pm »
Quote
Could you also attach your page.html from PVD folder?

There isn't one, which perhaps shouldn't be a surprise. The page referenced in the log is correct, so if it had downloaded that it should have worked. Right?

that's strange, as there should be at least the previously downloaded page. The program does not overwrite this file if nothing was downloaded...
Gentlemen, you can’t fight in here! This is the War Room!

Offline rick.ca

  • Global Moderator
  • *****
  • Posts: 3241
  • "I'm willing to shoot you!"
    • View Profile
Re: "No movies found"..... ?
« Reply #68 on: January 06, 2009, 11:50:51 pm »
Quote
The program does not overwrite this file if nothing was downloaded...

I have a versioned backup of my PVD folder from about 32 hours ago. It has no page.html file, meaning there has never been one at the time this semi-weekly backup has been run since I installed 0.9.9.3. Multiple versions of it do exist in my backup directories for versions 0.9.8 and 0.9.9.1. I know the last IMPAwards download that appears in the backup log file was successful, because it was a poster that exists there, but not on amazon.

Maybe the missing page.html file is a separate/irrelevant issue. It is saved by version 0.9.8. Attached is that page.html file (with extension changed to TXT) after doing the same download as in 0.9.9.3—the log of which indicates it's getting http://www.impawards.com/2005/sin_city_ver2.html. The two are quite different—most notably in that page.html does not include the poster that does exist at the URL (although I don't know how it should look). I see from the source the poster for that page is http://www.impawards.com/2005/posters/sin_city_ver2.jpg. Is that where the plugin is looking?

[attachment deleted by admin]

Offline hereford_picnic

  • Member
  • *
  • Posts: 26
    • View Profile
Re: "No movies found"..... ?
« Reply #69 on: January 07, 2009, 10:10:57 pm »
No movies found....  :-\
I'm also getting this a lot now with impawards. Using PVD 0.9.8.20. The Impawards site itself looks different now. Could this have something to do with that?

Offline rick.ca

  • Global Moderator
  • *****
  • Posts: 3241
  • "I'm willing to shoot you!"
    • View Profile
Re: "No movies found"..... ?
« Reply #70 on: January 07, 2009, 11:54:15 pm »
Quote
The Impawards site itself looks different now. Could this have something to do with that?

Yes, I think it might. Thanks for that observation. I thought it must be different, but I hadn't looked at it for a long time.

BTW, as an alternate for when amazon fails (this is how I use IMPAwards), I've found MoTechPosters to be very good. My Web search for it is...

Code: [Select]
http://www.google.com/custom?domains=posters.motechnet.com&sa=Google+Search&sitesearch=posters.motechnet.com&q=%s%u
Its posters are saved as "../covers/[IMDb page code]_largeCover.jpg," so I'm hoping we get an IMDb page code variable for use with Web search some day. Also, given the simplicity of the site design, it might be a good candidate for a download script.

Offline korbenPL

  • User
  • ***
  • Posts: 126
    • View Profile
Re: "No movies found"..... ?
« Reply #71 on: January 14, 2009, 12:11:13 pm »

OK, I'll check this plugin as well


reported a month ago.
any news on the IMPAwards plugin fix?


Offline nostra

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 2852
    • View Profile
    • Personal Video Database
Re: "No movies found"..... ?
« Reply #72 on: January 14, 2009, 12:19:41 pm »
Sorry, but you'll need to wait at least until the next beta release.
Gentlemen, you can’t fight in here! This is the War Room!

Offline korbenPL

  • User
  • ***
  • Posts: 126
    • View Profile
Re: "No movies found"..... ?
« Reply #73 on: January 14, 2009, 12:45:32 pm »
thx now at least I know... something ;)

and do u happen to know when the next beta is to be out? this month? next month? fingers crossed :)

Offline nostra

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 2852
    • View Profile
    • Personal Video Database
Re: "No movies found"..... ?
« Reply #74 on: January 14, 2009, 02:36:45 pm »
I do not like to answer such questions as when developing software you never know when its ready, but I hope to release the next beta next week.
Gentlemen, you can’t fight in here! This is the War Room!

Offline korbenPL

  • User
  • ***
  • Posts: 126
    • View Profile
Re: "No movies found"..... ?
« Reply #75 on: January 14, 2009, 06:02:11 pm »
I know what you mean and I'm patiently waiting for the release, thx

Offline korbenPL

  • User
  • ***
  • Posts: 126
    • View Profile
Re: "No movies found"..... ?
« Reply #76 on: January 21, 2009, 08:08:10 am »
I hate to be saying this but... there is still the unsolved problemo with IMP :(

Offline rick.ca

  • Global Moderator
  • *****
  • Posts: 3241
  • "I'm willing to shoot you!"
    • View Profile
Re: "No movies found"..... ?
« Reply #77 on: January 21, 2009, 08:47:50 am »
Déjà vu... It works for me (using 0.9.9.4). ???

Offline korbenPL

  • User
  • ***
  • Posts: 126
    • View Profile
Re: "No movies found"..... ?
« Reply #78 on: January 21, 2009, 01:02:47 pm »
can the fault be ascribed to Vista sp1?

Offline nostra

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 2852
    • View Profile
    • Personal Video Database
Re: "No movies found"..... ?
« Reply #79 on: January 21, 2009, 01:58:54 pm »
Is the log file the same. Could you post one from current version?
Gentlemen, you can’t fight in here! This is the War Room!

 

anything